Svenska

jump

 

Välkommen

c view Stockholm är ett företag inom destinationsmarknadsföring där besökarens upplevelse och dess möte med destinationen är kärnan i verksamheten.
Vår nära och personliga relation med kund och samarbetspartners är en avgörande framgångsfaktor till att upplevelsen av destinationen blir lyckad.
Vi samarbetar med de leverantörer som, liksom vi, älskar att bjuda på det bästa Sverige erbjuder!
Vi presenterar upplevelser med kvalité och värdskap på ett kreativt och nytänkande sätt och visar med stolthet upp det unika med vår destination!
– just för att vi älskar det vi gör!

Hur kan vi stå till tjänst?

Destination Management
Vi skräddarsyr destinationsupplevelser för företag samt assisterar med program i anknytning till kongresser och möten.
Guidade turer, storytelling, visningar med intressanta teman, spännande aktiviteter, övernattningar, transfers och restaurangbokningar är ytterligare några av de många tjänster vi erbjuder.
Är ni ett företag som får utländska kundbesök ?
Då kan vi i samband med dessa erbjuda något som förstärker kundens upplevelse av destinationen. Detta leder i sin tur till att kunden får ett positivt helhetsintryck av såväl ert företag som av destinationen.
Kontakta oss gärna för programförslag.

Destination Design och Marknadsföring
Är du en aktör inom besöksnäringen som vill ha hjälp med design och marknadsföring av dina tjänster och produkter?
Genom att presentera din produkt i ett sammanhang gör du din produkt mer attraktiv och synlig. Ett dynamiskt samspel företagare och destination emellan gör att ni lyfter fram varandra och ger varandra draghjälp.Kunder och besökare får på detta sätt ut ett ovärderligt mervärde av destinationen och det positiva intrycket stärks.

Vi arbetar med så väl helheten av en destination som med enskilda aktörer som exempelvis kan behöva vägledning med att designa och utveckla en produkt eller tjänst som ännu är en ”oslipad diamant”.

c view Stockholm utser alltid en dedikerad projektledare till resp. projekt. Våra projektledare har gedigna språk och destinationskunskaper.
Vi ser fram emot att hjälpa dig och din produkt att nå ut till nya marknader.

Because we love our destination